: Jeronimus van Pelt

Jaarplan 2021

“Cruciale informatie en slimme oplossingen, dat is wat wij te bieden hebben. Met ruim 400 medewerkers bouwen wij iedere dag aan een krachtige verbinding tussen mens, informatie en technologie, ook in deze coronacrisis. Zo helpen we in de strijd voor een veilige en rechtvaardige samenleving en dat maakt me trots. Ook in 2021 gaan we er weer vol voor,” aldus algemeen directeur Wijnand Lodder.

In dit jaarplan presenteert de Justitiële Informatiedienst haar ambities voor 2021. Onze huidige betrouwbare dienst- en productverlening wordt vanzelfsprekend voortgezet. Deze basis geeft ons het vertrouwen daarop voort te bouwen en het veelzijdige informatielandschap van Justitie en Veiligheid in nauwe samenwerking met onze ketenpartners te verbeteren, uit te breiden en door te ontwikkelen.

Veel leesplezier!