Routebeschrijving naar locatie Den Haag

Justitiële Informatiedienst
Turfmarkt 147
2511 DP Den Haag

Met het openbaar vervoer

  • Vanaf Den Haag Centraal Station kunt u het ministerie lopend bereiken (3 minuten). U verlaat het station bij ‘Spoor 1’ en volgt de overdekte voetgangersroute richting ‘Centrum’. Na 150 meter ziet u aan uw linkerzijde de ministerie van Justitie en Veiligheid en Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties staan, herkenbaar aan de rode en de witte toren. De hoofdingang is bereikbaar via de tuin aan de Turfmarkt.
  • Vanaf Station Hollands Spoor bereikt u het ministerie met tram 1, 8, 9, 15, 16 of 17 of met bus 18. U stapt uit bij het Centraal Station.

Met de fiets

  • De fietsenstalling is bereikbaar via de ingang aan de Zwarteweg 48 en bevindt zich in de kelder van het gebouw. Met een Rijkspas (die toegang geeft tot het gebouw) kunt u 24 uur per dag en zeven dagen per week bij de fietsenstalling naar binnen.
  • Zonder Rijkspas is de stalling tijdens openingsuren van het gebouw toegankelijk van 06.45 uur tot 19.30 uur.

Met de auto

  • U neemt de A12 richting Den Haag en komt via de Utrechtse Baan Den Haag binnen. U neemt afslag Centrum (afrit 2) en gaat vervolgens bij de verkeerslichten linksaf over het Prins Bernhardviaduct. U passeert aan de rechterzijde het Centraal Station en de ministeries van JenV en BZK.
  •  JenV heeft geen parkeerplaatsen voor bezoekers. De dichtstbijzijnde openbare parkeergarage (niet gratis) is ‘parking Spui / Turfmarkt’. Deze garage staat duidelijk aangegeven op de verkeersborden.

Den Haag

Locatie Den Haag van de Justitiële Informatiedienst