Valideringsdienst GAAV opnieuw succesvol gecertificeerd

Deze week is GAAV, onze valideringsdienst, opnieuw succesvol door de tweejaarlijkse controle gekomen en behouden wij onze certificering! De volledige naam van GAAV is Gemeenschappelijke Authenticatie, Associatie en Valideringsdienst. Hiermee kan de betrouwbaarheid van een digitaal (ondertekend) document worden gecontroleerd. Op die manier kunnen onze klanten nagaan of digitale documenten die zijn uitgegeven door Nederlandse overheidsinstanties authentiek en integer zijn. Daarmee ontstaat zekerheid over de afkomst en ongewijzigde staat van deze digitale stukken. Cruciale informatie noemen wij dat. Gaav nieuws toch?

Voor de volledigheid: GAAV is één van de gemeenschappelijke diensten van het ministerie van Justitie en Veiligheid, die door ons wordt beheerd in opdracht van Directie Informatievoorziening & Inkoop.