Onze fonkelnieuwe Justid Academy is feestelijk geopend!

In een geanimeerde online setting met 200+ kijkers verrichtte plaatsvervangend secretaris-generaal Ric de Rooij afgelopen donderdagmiddag de officiële openingshandeling voor onze Justid Academy. “Ik wil jullie van harte feliciteren met deze nieuwe loot aan de stam van Justid. Het departement heeft ontzettend veel waardering voor de dienstverlening van Justid en wij zien jullie als een parel binnen de Ministerie van Justitie en Veiligheid familie. Ook al doen jullie je werk vaak in de luwte, deze mooie, nieuwe Academy zet jullie terecht in het licht. Proost!”, aldus Ric de Rooij.

Ook onze algemeen directeur Wijnand Lodder was opgetogen over de start van deze mooie Academy: “Voor ons is dit een centrale plek waar leren en innoveren samenkomen. Een plek waar unieke kennis wordt gedeeld, binnen Justid en daarbuiten. We zijn blij dat we nu echt gestart zijn!”

Nadat er was geproost op de opening en de confetti was neergedaald, zong Kirsten Vennix met haar band een speciaal voor de Justid Academy geschreven lied 'Mensen zoals wij'.