Eerste klankbordgroep 'PDC' smaakt naar meer

Justid is van alle markten thuis, hoor je soms. Dat zien we als een groot compliment én voelt ook niet altijd even handig. Cruciale informatie op het juiste moment… maar welke informatie dan precies en voor welke personen en organisaties dan? Alleen binnen het ministerie van Justitie en Veiligheid of ook daarbuiten? Vandaar dat Justid druk bezig is dat inzichtelijk te maken in een zogenaamde producten en dienstencatalogus (PDC). 

Afgelopen vrijdag hebben we een eerste mockup voorgelegd aan mensen uit onze omgeving die al van onze producten en diensten gebruik maken. Een zogenaamde klankbordgroep. Gastheer Leo Peereboom was enthousiast over de eerste bijeenkomst: “Het gesprek was zeer constructief en we proefden veel enthousiasme en bereidheid bij onze gasten om ons te helpen met het bouwen en inrichten van onze PDC.”

Kortom, wat ons betreft een bijeenkomst die smaakt naar meer en dank aan de deelnemers!