Justid vernieuwt etalage met overzichtelijke PDC!

Op woensdag 7 juli 2021 is onze nieuwe producten- en dienstencatalogus (PDC) live gegaan. De interactieve PDC biedt een duidelijk overzicht van wat de Justitiële Informatiedienst te bieden heeft op het gebied van dienstverlening. (Nieuwe)  Opdrachtgevers willen graag van ons weten wat wij als organisatie voor hen kunnen betekenen en welke waarde wij kunnen toevoegen. Met de PDC bieden we ze het overzicht. Maar de PDC vervult meer functies. Zo is het een accountability-overzicht voor management en control, een salesoverzicht voor onze relatiemanagers, een informatiebron voor ‘eerstelijns’ dienstverleners en werkt het als een overzicht voor de Justid medewerkers.

Bekijk onze nieuwe etalage via www.justid.nl/pdc.

Justid vernieuwt etalage met overzichtelijke PDC