Save the date - Ketentalkshow 'De verdachte in de bak'

Op woensdag 22 september 2021 van 16.00 tot 17.00 uur organiseert de Justid Academy de Ketentalkshow: ‘De verdachte in de bak’.

Gespreksleider William Swaters ontvangt namens de Justitiële Informatiedienst in een speciaal ingerichte televisiestudio de schrijver van het boek ‘De verdachte in de bak’ Wim Borst en enkele prominente spelers vanuit de strafrechtketen en de Justitiële Informatiedienst. Het belooft een interessante en interactieve boekpresentatie te worden, dus zet het alvast in je agenda. In de week voorafgaand aan het event zul je de link naar de Ketentalkshow ontvangen. In de komende periode zullen wij de tafelgasten verder bekend maken.

Stuur deze save the date door naar je collega’s in de strafrechtketen. Zij kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen naar info@justid.nl. Dit e-mailadres kunnen ze ook gebruiken voor meer informatie over de Ketentalkshow of de Justid Academy.

Wijnand Lodder
Algemeen directeur Justitiële Informatiedienst