"Wat mijn werk zo leuk maakt, is dat geen dag hetzelfde is"

Wia Hovinga werkt bij ons als directiesecretaresse. Graag laten we haar aan het woord om te vertellen waarom ze voor de Justitiële Informatiedienst heeft gekozen en wat ze precies doet.

Wia Hovinga

“Ik ben sinds 2008 werkzaam bij de Justitiële Informatiedienst als directiesecretaresse. Wat mijn werk zo leuk maakt, is dat als directiesecretaresse geen dag hetzelfde is. Ik heb veel taken, heb dagelijks met verschillende mensen te maken en werk nauw samen met mijn collega’s van het directiesecretariaat om het directieteam zo goed mogelijk te ondersteunen bij hun werkzaamheden.”

“Door de afwisseling en de samenwerking met collega’s is elke dag voor mij een nieuwe leuke uitdaging. Tegelijkertijd draag ik door mijn werk samen met mijn collega’s een steentje bij aan een veiligere en meer rechtvaardige maatschappij.”

“Ik vind het fijn om andere mensen te ontlasten. Dit zit in mijn aard. Samen met mijn collega’s van het directiesecretariaat zorgen we ervoor dat de werkdag van onze directeuren zo soepel mogelijk verloopt, wat vervolgens weer bijdraagt aan onze missie. We vormen de spil binnen onze organisatie.”