Maak kennis met onze nieuwe nieuwsbrief!

De Justitiële Informatiedienst (Justid) speelt een belangrijke rol binnen het ministerie van Justitie en Veiligheid. We leveren cruciale informatie op het juiste moment en werken daarbij nauw samen met een groot aantal ketenpartners. In onze nieuwe nieuwsbrieven willen we meer inzicht geven in het werk wat wij doen. De eerste nieuwsbrief is vandaag verschenen.

Werkplek bij de Justitiële Informatiedienst

In onze eerste nieuwsbrief vertellen we meer over onze toekomstige status als agentschap. Dit doen we aan de hand van vijf vragen. Ook blikken we terug op een aantal evenementen die de afgelopen maanden zijn gehouden.

Het is mogelijk om een abonnement op onze nieuwsbrief te nemen: toekomstige edities zullen in dat geval via de mail toegezonden worden. Aanmelden is mogelijk via de link die aan het eind in de nieuwsbrief is opgenomen.