Justid aanwezig op Tech event @Rijksoverheid #development

De Justitiële informatiedienst (Justid) verleent haar medewerking aan het Tech event @Rijksoverheid #development op donderdag 7 april. Eén van de sprekers op het online event is Justid-developer Ewout Reinders. Hij legt tijdens het event uit hoe hij met zijn werk Nederland een stukje veiliger maakt.

computercode
Beeld: Sjoerd van der Hucht

Ewout vertelt tijdens een presentatie onder meer hoe het is om als softwareontwikkelaar bij Justid te werken en geeft daarbij voorbeelden van projecten waar hij aan heeft meegewerkt. Hij geeft de uitdagingen aan en wat er door de jaren heen veranderd is. Ook gaat hij in op de maatschappelijke impact van zijn werk. Tot slot is het mogelijk om vragen aan Ewout te stellen.

Nieuwsgierig geworden? Meld je dan aan voor het evenement via de link hieronder.