Meld je aan voor de ketentalkshow 'Kennis in ketens'

Op donderdag 1 juni 2023 van 15.30 tot 16.15 uur verzorgt de Justid Academy de ketentalkshow: ‘Kennis in ketens – van (wetenschappelijke) theorie naar de dagelijkse praktijk’. Namens de Justitiële Informatiedienst (Justid) ontvangt gespreksleider William Swaters prominente sprekers uit het domein van Justitie en Veiligheid (JenV) en onderzoek aan tafel. Er vinden twee gespreksrondes plaats.

In de eerste gespreksronde wordt gesproken over de noodzaak om binnen JenV met kennis aan de slag te gaan. Hoe creëer je hiertoe betrokkenheid bij bestuurders? Dick Schoof (secretaris-generaal van het ministerie van JenV), Rhodia Maas (directeur-generaal van de IND), Richard de Wit (plaatsvervangend directeur Directie X van JenV) en Wijnand Lodder (algemeen directeur van Justid) gaan over het thema in gesprek.

In de tweede sessie wordt dieper ingegaan op de praktische toepassing van alle kennis die beschikbaar is of nog ontwikkeld kan worden. Tafelgasten zijn dan: Ana Barros (lector Intelligence aan de Politieacademie), Daan Andriessen (lector Onderzoekend Vermogen aan de Hogeschool Utrecht), Gerty Lensvelt-Mulders (directeur Wetenschappelijk Onderzoek- en Documentatiecentrum) en Jurjen Folkersma (manager Strategie van Justid).

Wil je de ketentalkshow niet missen? Meld je dan nu aan via het formulier op deze pagina. Je ontvangt dan in de week voorafgaand aan het evenement de link waarmee de ketentalkshow te bekijken is. Aanmelden kan tot en met 1 juni 10.00 uur.

UPDATE: Aanmelden voor de ketentalkshow is niet meer mogelijk. Binnenkort is de ketentalkshow via deze website terug te kijken.