Ketentalkshow 'Kennis in ketens' vanaf nu terug te kijken

De ketentalkshow 'Kennis in ketens' is vanaf nu terug te kijken op de website van de Justitiële Informatiedienst (Justid). Het is mogelijk om de gehele talkshow te bekijken, maar er is ook een samenvatting digitaal beschikbaar gesteld. Zowel de integrale talkshow als de samenvatting is onder meer voorzien van ondertiteling en audiodescriptie.

Mensen aan tafel bij de ketentalkshow Kennis in Ketens

De ketentalkshow is eerder deze maand verzorgd door de Justid Academy. In de talkshow gaan verschillende deskundigen met elkaar in gesprek over kennisdeling in de justitiële ketens. In de eerste gespreksronde wordt gesproken over de noodzaak om binnen het domein van Justitie en Veiligheid met kennis aan de slag te gaan. In de tweede gespreksronde wordt dieper ingegaan op de praktische toepassing van kennis.