Routebeschrijving naar locatie Leeuwarden

Justitiële Informatiedienst
Van der Nootstraat 14
8913 HV Leeuwarden

Openbaar vervoer

Wandelroute vanaf de hoofdingang van het treinstation (± 15 minuten) U staat voor het Stationsplein. Loop rechtdoor richting centrum. Bij de minirotonde slaat u linksaf de Lange Marktstraat in. Blijf de weg volgen; u loopt over een brug de Tesselschadestraat in. Aan de linkerkant vindt u de Van der Nootstraat met het pand 'Nieuwlandstate'. In dit pand is de Justitiële Informatiedienst gevestigd.

Per auto

Vanuit Heerenveen/Sneek
U rijdt de stad binnen over het Van Harinxmakanaal. Sla bij de verkeerslichten linksaf; u bevindt zich op de Julianalaan. Neem op de rotonde de 2e afslag naar het Stephensonviaduct. Weg vervolgen naar Heliconweg. Neem op de rotonde de 1e afslag naar Tesselschadestraat. Sla de eerste zijstraat rechtsaf naar de Van der Nootstraat. Het pand 'Nieuwlandstate' ligt aan deze weg. In dit pand is de Justitiële Informatiedienst gevestigd.

Vanuit Drachten/Groningen (A7)
Bij de verkeerslichten van het Drachtsterplein slaat u linksaf. Let op de speciale rijroute op het verkeersplein. U rijdt nu op de Aldlânsdyk. Blijf de weg volgen, u passeert achtereenvolgens drie verkeerslichten, een minirotonde en nog een verkeerslicht. Vervolgens rijdt u over het Stephensonviaduct. Bij de tweede minirotonde rijdt u rechtdoor over de brug. Dan komt u bij een derde minirotonde, waar u rechtsaf gaat. De eerste zijstraat aan de rechterhand is de Van der Nootstraat. Het pand 'Nieuwlandstate' ligt aan deze weg. In dit pand is de Justitiële Informatiedienst gevestigd.

Vanuit Harlingen/Afsluitdijk (A7/A31)
U rijdt de stad binnen bij het Europaplein. Neem hier de rotonde een kwart en volg de borden station tot aan de minirotonde. Ga hier naar links. U bevindt zich op de Tesselschadestraat. De eerste zijstraat aan de rechterhand is de Van der Nootstraat. Het pand 'Nieuwlandstate' ligt aan deze weg. De Justitiële Informatiedienst is in dit pand gevestigd.

Parkeermogelijkheden

Direct naast het pand zijn enkele parkeerplaatsen -op basis van beschikbaarheid- voor bezoekers van de Justitiële Informatiedienst. U kunt ook in de naaste omgeving (betaald) parkeren.

Leeuwarden

Locatie Leeuwarden van de Justitiële Informatiedienst