Routebeschrijving naar locatie Zutphen

Justitiële Informatiedienst
Henri Dunantweg 3
7201 EV Zutphen

Looproute vanaf het station

Komt u met de trein of streekbus aan op het station, dan kunt u ons te voet in ongeveer 15 minuten bereiken. Vanuit het station neemt u de uitgang richting het centrum. U loopt door de Stationsstraat om met een flauwe bocht naar links de Overwelving op te lopen. U slaat vervolgens rechtsaf de Turfstraat in. Deze loopt u af tot de T-splitsing. Hier gaat u linksaf de Korte Hofstraat in. Deze straat gaat vanzelf over in de Lange Hofstraat. U loopt nu het centrum weer uit. U slaat linksaf de Marinetsingel op. U volgt de flauwe bocht naar rechts waarmee u op Vispoortplein uitkomt. Deze gaat over in de Houtwal. Deze straat loopt u helemaal af totdat aan uw rechterhand het gebouw Henri Dunantweg 3 verschijnt. 

Met de bus

U kunt vanaf station Zutphen gebruik maken van bus 80 richting Vorden of bus 83 richting Warnsveld. U stapt in beide gevallen uit bij bushalte Polsbroek. Vanaf de bushalte gaat u in Zuidoostelijke richting de Polsbroek op. U loopt dan weg van de Albert Heijn en het centrum. U slaat vervolgens rechtsaf de Graaf Ottosingel op. U steekt het kruispunt over en loopt de Tamadastraat op. U loopt dan langs de gracht. Bij de rotonde neemt u de eerste weg rechts, de Houtwal. Bij het politiebureau steekt u over naar links. U staat dan voor het gebouw Henri Dunantweg 3. 

Met de auto

Vanaf de N348/N345 vanuit Arnhem, Dieren en Brummen
Vanuit de plaatsen Dieren en Brummen rijdt u richting Zutphen over de N345. Deze weg gaat over in de Kanonsdijk. U volgt deze weg waarmee u automatisch de brug over de IJssel op rijdt. Aan het einde van de brug slaat u rechtsaf de IJsselkade op. Aan het einde van de kade draait u met de bocht mee om de kleine haven heen. U rijdt hiermee de Houtwal op. Deze volgt u totdat u aan de rechterhand de Henri Dunantweg ziet. Het gebouw Henri Dunantweg 3 bevindt zich op de hoek.

Vanaf A1 vanuit Apeldoorn
Neem op de A1 de afslag Voorst en ga vanaf daar de N345 richting Voorst/Zutphen op. Aan het einde van de N345 draait u linksaf richting Zutphen de Kanonsdijk op. U volgt deze weg waarmee u automatisch de brug over de IJssel op rijdt. Aan het einde van de brug slaat u rechtsaf de IJsselkade op. Aan het einde van de kade draait u met de bocht mee om de kleine haven heen. U rijdt hiermee de Houtwal op. Deze volgt u totdat u aan de rechterhand de Henri Dunantweg ziet. Het gebouw Henri Dunantweg 3 bevindt zich op de hoek.

Vanaf A1 vanuit Almelo
Neem op de A1 de afslag 23 Deventer. Ga de N348 richting Zutphen op. Als u het spoor bent gepasseerd, gaat u rechtsaf de Deventerweg op richting Zutphen-centrum. Bij de rotonde gaat u rechtdoor de Burgemeester Dijkmeesterweg op. Deze gaat over in de Nieuwstad. Ter hoogte van het centrum gaat u rechtsaf de stationsweg op. U rijdt langs het station waarna u linksaf de IJsselkade op draait. Aan het einde van de kade draait u met de bocht mee om de kleine haven heen. U rijdt hiermee de Houtwal op. Deze volgt u totdat u aan de rechterhand de Henri Dunantweg ziet. Het gebouw Henri Dunantweg 3 bevindt zich op de hoek.

Parkeren

Voor het gebouw aan de Henri Dunantweg 3 bevinden zich voor bezoekers zes parkeerplaatsen. Deze vindt u door de Henri Dunantweg op te rijden en meteen na de ingang Werkplein (nr. 3) de oprit op te rijden.

Melden

Bezoekers kunnen zich melden bij de receptie van het Werkplein, Henri Dunantweg 3. Deze ingang bevindt zich op de hoek van de Henri Dunantweg en de Houtwal. Bezoekers dienen zich altijd te legitimeren.

Zutphen

Locatie Zutphen van de Justitiële Informatiedienst