Vernieuwde website Justitiële Informatiedienst

De website van de Justitiële Informatiedienst (justid) www.justid.nl is vernieuwd. De site sluit hiermee beter aan op andere overheidswebsites en voldoet zo aan alle regels op het gebied van privacy en archivering.

Op de nieuwe site vindt u nieuws en achtergronden over het werk van de Justitiële Informatiedienst. Wie zijn we en wat doen we? Via de site krijgt u o.a. informatie over het strafblad: wat komt wel of niet op het strafblad te staan, hoe kunt u uw strafblad inzien en bijvoorbeeld hoelang blijft het strafblad bewaard? 

Platform Rijksoverheid Online

Net zoals vele andere overheidswebsites maakt de Justitiële Informatiedienst nu gebruik van het Platform Rijksoverheid Online (PRO). Aansluiten bij PRO is een toekomstbestendige oplossing. Bouw, hosting, onderhoud, trainingen voor redacteuren en helpdesk worden vanuit de Rijksoverheid gefaciliteerd. Heeft u vragen of opmerkingen over de website? Dan horen wij dat graag van u. Gebruik daarvoor het mailadres communicatie@justid.nl of bel met ons algemene nummer 088 998 90 00.