‘De dynamische omgeving en diversiteit van het werk spreken mij erg aan’

Bart Hulsbeek werkt als programmaondersteuner bij de Justitiële Informatiedienst (Justid). Graag laten we hem aan het woord om te vertellen waarom hij voor Justid heeft gekozen en wat hij precies doet.

Bart Hulsbeek

“Mijn loopbaan bij Justid is 22 jaar geleden begonnen als technisch beheerder. Daarna heb ik mijzelf doorontwikkeld in verschillende technische, functionele en coördinerende functies op diverse afdelingen. Momenteel werk ik binnen één van onze directies als programmaondersteuner. Door het werken voor Justid lever ik een belangrijk bijdrage aan het maatschappelijk belang van de strafrechtketen en aangrenzende ketens. Waarom werk ik al zolang voor Justid? De afwisseling in het werk is heel groot, maar ook de prettige werksfeer en goede samenwerking vind ik heel erg leuk.”

“Als programmaondersteuner vind ik het ontzettend waardevol en prettig dat ik op het gebied van ondersteuning en advies samenwerk met diverse organisatieonderdelen en ketenpartners. Samen werken we aan slimme oplossingen. De dynamische omgeving en diversiteit van het werk spreken mij erg aan. Ik lever graag een bijdrage aan de doorontwikkeling van ons team en het verbeteren van samenwerking tussen afdelingen. Onlangs hebben we onze activiteitenvereniging ook nieuw leven ingeblazen. Zo bieden we de collega’s en afdelingen van verschillende Justid-locaties de mogelijkheid om elkaar informeel meer te ontmoeten. Het is ook erg leuk om deze kar te trekken!”

“Mijn werk draagt bij aan de missie van Justid: cruciale informatie op het juiste moment. Dat doe ik door mede richting te geven aan de klantvragen van ketenpartners en de doelen te realiseren vanuit strategische themateams, programma’s en projecten. Vanuit één van de themateams werken we bijvoorbeeld continu aan verschillende internationale vraagstukken en vanuit het programma ‘Grenzen en Veiligheid’ aan aangepaste én nieuwe Justid-dienstverlening naar aanleiding van gewijzigde EU-verordeningen.”